Snelste school Rabo kidsrun !

10-01-2018
De Dorpsschool is de snelste school van Deventer !
De snelste school van Deventer 2017

8 januari 2018,

Op zondagmorgen 31 december 2017 was het zover, de 11e editie van de BrinktotBrinkloop. Waarbij werd uitgemaakt welke school het snelste werd met de Kidsrun.

Het was een spannende strijd tijdens de 1km, 18 scholen liepen mee en wel 112 kinderen.
Met 12sec verschil op de nummer 2, ‘De Rythmeen’ en 13sec verschil op de nummer 3, ‘De Wereldwijzer’ pakte, ‘De Dorpsschool’ de winst. De Dorpsschool mag zich, ‘de Snelste school van Deventer 2017’ noemen. In een tijd van 13.27 min pakte De Dorpsschool het Bokaal.

Op maandagmiddag 8 januari gingen, Beppie Koeslag van de stichting ‘Kinderen van Uganda’ en Martje Godschalk ‘Organisatie BrinktotBrinkloop’ op pad om het Bokaal uit te reiken. In de gymzaal van De Dorpsschool, kwamen alle 31 lopers bij elkaar om de prijs in ontvangst te nemen. Het Bokaal werd gegeven aan de snelste loper overal, Pim Wegstapel. Hij had een tijd van 04.06min.

Hieronder vernoeming van alle toppers van De Dorpsschool:
Pim Wegstapel, Tijl Wegstapel, Sem Stoevenbelt, Pim Denneboom, Sara Wolters, Dirk Klein Klouwenberg, Damiën Schutte, Mats Bos, Fieke Markvoort, Marten de Waal, Maud Bronsvoort, Lauren Wolters, Sabrina Gruben, Mats Bilkes, Eva Linn Ruiter, Loes Cloosterman, Charissa Udes, Siem Klein Koerkamp, Jip Vriezekolk, Joep Wegstapel, Elin Bouwens, Luca Kleinjan, Willemijn Elmerink, Sophie Demirel, Mees Klein Koerkamp, Floris Bos, Solveij Markvoort, Jayke van Keulen, Maddy bos, Puk Vriezekolk en Fleur Wibbelink.

Volgend jaar is er weer een nieuwe kansen om de titel ‘Snelste school van Deventer’ en een Bokaal te winnen, dus zet het in je agenda. ‘Zondag 30 december 2018, 12e editie BrinktotBrinkloop.’

Bron: Martje Godschalk

De Dorpsschool is de snelste school van Deventer...